HOTEL PER CICLISTES

ANDORRA

 
Ens encanta la bicicleta!

Una altra opció destacada és el ciclisme, Andorra és una destinació habitual d’arribada de contínues proves esportives de caràcter internacional com el Tour, la Vuelta a Espanya, la Volta a Catalunya, Copes del Món de bicicleta de muntanya i incomptables proves menors. El seu paisatge, les seves carreteres i ports de muntanya, els seus camins per practicar la bicicleta de muntanya fan d’aquest petit país un dels principals punts de pràctica del ciclisme del Pirineu.

Som amants de la bicicleta i coneixedors de les possibilitats que ofereix Andorra per practicar-la i gaudir-la. Volem rebre-us, ajudar-vos i aconsellar-vos sobre totes les opcions que ofereixen les carreteres i rutes pirinenques del nostre petit país. Molts són els professionals de la bicicleta que han decidit residir al nostre país per les seves condicions d’entrenament i gran bellesa, i molts altres els que vénen a realitzar estades esportives per entrenar en alçada. Vol ser un d’ells?

L’hotel Univers disposa del segell del Govern d’Andorra com a hotel especialitzat en aquest tipus d’activitat i també pertany a la reconeguda marca d’hotels especialitzats en ciclisme anomenada Bikefriendly. Entre d’altres serveis ofereix espai segur per a guardar les bicicletes, menús especials per a esportistes, bugaderia exprés, etc. A més, disposa de tota la informació necessària per facilitar l’organització de les seves sortides diàries amb bicicleta segons el seu nivell de preparació.

L’hotel Univers ofereix una serie d’espais i serveis especialment dedicats al viatger ciclista:

Espai guarda-bicicletes
Aquest espai és compartit amb el taller. És un espai ampli i fàcilment accessible des del carrer, just al costat de l’hotel. L’espai disposa de suports per penjar la bicicleta amb un dispositiu de seguretat. La teva bicicleta i sobre tot tu, podreu dormir tranquils!

Espai taller
En aquest espai trobareu tot el necessari per reparar i posar a punt la bicicleta, amb les eines, accessoris i informació addicional pel que fa a botigues, tallers, etc.

Espai de rentat
Aquest espai està situat just a l’entrada a l’espai de taller i guarda bicis, per la qual cosa és ideal per rentar la bicicleta en acabar un fantàstic dia de fang i pols abans de greixar, revisar-la i guardar-la llesta per a la següent jornada. La zona és a l’aire lliure, amb bona llum natural i sense problemes d’entollament.

Rutes:
Descarregueu-vos aquí les rutes de bicicleta de muntanya i de carretera en format PDF per preparar les seves vacances a l’Hotel Bikefriendly Univers d’Andorra. També tenim a la seva disposició els tracks per descarregar-se en el seu GPS quan arribi al nostre hotel. A gaudir!

Carretera: Ruta 1 | Ruta 2 | Ruta 3

Muntanya: Ruta 1 | Ruta 2 | Ruta 3

Rutes Bikefriendly
Un hotel Bikefriendly com l’Hotel Univers d’Andorra, ofereix això, rutes fantàstiques per entorns increïbles, ja siguin per sinuoses carreteres de muntanya o preciosos camins entre boscos i valls per practicar el Mountain Bike. Nosaltres mateixos estarem encantats de proposar rutes que t’ encantaran però també t’oferim la possibilitat de descarregar-te les rutes que ja tenim previstes a la web de Bikefriendly

 

LOGO-BIKEFRIENDLY-NEGRO-