PESCA

ANDORRA

 

La pesca al riu Valira i als llacs d’ Andorra

Des de mitjan març fins a mitjan novembre, pot planificar les seves jornades de pesca esportiva a Andorra amb total llibertat. Disposa d’un gran nombre de rius i llacs d’alta muntanya on podrà pescar amb la màxima tranquil·litat. A més, te a la seva disposició quinze zones de pesca controlada, quatre d’intensiva, tres àrees de pesca naturals i tres sense mort.

Informi’s dels senders que el duran a paisatges inhòspits i li permetran arribar a llacs ubicats a més de 2000 m d’altura.  Allà podrà practicar la pesca amb mosca, una especialitat molt popular entre els andorrans.

Entre les espècies de salmònids que pot trobar en aquests rius i llacs destaca la truita comuna autòctona del país (Salmo trutta fario). També podrà pescar la truita de rierol (Salvelinus fontinalis) o la truita irisada (Oncorhynchus mykiss).

Recordi que la pesca esportiva a Andorra requereix una llicència de pesca: pot adquirir la llicència de temporada al servei de tràmits de l’edifici administratiu del Govern (c/Prat de la Creu, 62 d’Andorra la Vella) o bé a qualsevol Oficina de Turisme o al mateix Hotel Univers.