SENDERISME

Una altra de les activitats estrella a practicar a Andorra són les relacionades amb la muntanya, a la primavera, a l’estiu o a la tardor. L’Hotel Univers i els seus propietaris són uns veritables amants de la natura i grans coneixedors dels paisatges d’Andorra.

Excursió Diaria:

Cada dia durant l’estiu podeu gaudir d’una excursió diferent amb una selecció de rutes programades. Hi ha dues sortides diàries durant juliol i agost, a les 10:00h i a les 15:00h. Cada excursió dura 3 hores (aprox.) i hi ha 7 rutes diferents, una per cada dia de la setmana:

Dilluns: Bosc de Moretó (Grau Roig) / Dimarts: Plà de l’Estany (Arinsal) /Dimecres: Font Verd (Escaldes) / Dijous : Estany Rodó (Grau Roig) / Divendres: Parc Natural de Sorteny (Ordino)/ Dissabte: Pic de Montmalús (Grau Roig) / Diumenge: Sorteny- Planell del Quer- Rialb (Ordino)

Si voleu reservar una estada, inclosa una excursió a peu en alguns o tots els diez de l’estada, feu clic aquí

L’Hotel Univers és un lloc ideal per a unes vacances actives, realitzant excursions diàries als seus innombrables pics, llacs i valls del país. Jaume, el seu propietari, els aconsellarà, informarà, organitzarà les seves sortides i fins i tot els acompanyarà en moltes d’elles. Feu clic aquí per visitar el seu lloc web sobre senderisme a Andorra