HOTEL PER CICLISTES

ANDORRA

 

A l’Hotel Univers hem fet prioritari ser un gran hotel per a ciclistes a Andorra.

Andorra és una destinació habitual d’esdeveniments esportius internacionals com el Tour de França, la Volta a Espanya, la Volta a Catalunya, esdeveniments de la Copa del Món de BTT i infinitat d’esdeveniments menors. El seu paisatge, les seves carreteres i ports de muntanya, les seves rutes per a la bicicleta de muntanya fan d’aquest petit país un dels principals punts del ciclisme dels Pirineus.

L’Hotel Univers ha estat homologat pel Govern d’Andorra com a hotel especialitzat en aquest tipus d’activitats i també pertany a la coneguda col·lecció d’hotels especialitzats en bicicleta Bikefriendly. Entre d’altres serveis oferim espai segur per guardar bicicletes, taller i lloc de rentat, menús especials per a esportistes, servei de bugaderia exprés, etc. També disposem de tota la informació necessària per ajudar-vos a organitzar les vostres sortides diàries amb bicicleta des de l’hotel.

Som amants de la bicicleta i coneixedors de les possibilitats que Andorra ofereix als ciclistes. Us donem la benvinguda a Andorra i al nostre hotel, estem encantats d’ajudar i assessorar sobre totes les opcions que ofereixen les carreteres i senders pirinencs del nostre petit país. Són molts els ciclistes professionals que han decidit residir a Andorra per les oportunitats d’entrenament i els bells paisatges, mentre que molts altres vénen als campus d’entrenament per entrenar en altitud.

Bikefriendly:

Com a hotel Bikefriendly, oferim una varietat de serveis pels ciclistes, com ara aparcament segur de bicicletes, taller, rentat de bicicletes, ajuda i assessorament. Feu clic al logotip de Bikefriendly per obtenir més informació sobre les instal·lacions per a ciclistes disponibles a l’Hotel Univers.

LOGO-BIKEFRIENDLY-NEGRO-

Rutes:

A l’Hotel Univers us hem preparat una selecció de rutes interessants per ajudar-vos a aprofitar al màxim el vostre temps a Andorra. Trieu entre rutes en bicicleta de muntanya o per carretera, rutes familiars que no siguin massa difícils o ascensions dures que desafiaran els ciclistes més aptes.

Feu clic aquí per veure la nostra pàgina dedicada a les rutes en bicicleta i, a continuació, visiteu la nostra pàgina Komoot per obtenir tots els detalls de la ruta i descarregar els fitxers gpx.

 

Veure el vídeo promocional de l’Agència de Turisme d’Andorra sobre el ciclisme a Andorra: